Ca în filmul Păsările de Hitchcock: din răzbunare, de mai bine de 3 ani un bărbat este atacat de ciori

Viața sa este ca cea a protagonistului filmului ”Păsările” de Alfred Hitchcock . Timp de trei ani, de fiecare dată când Shiva Kewa iese din casă, ciorile îl atacă. Bărbatul, originar din India din Madhya Pradesh în 2016 a încercat să salveze o mică cioară care fusese capturată și pus în cușcă, dar nu a reușit. De atunci el este convins  păsările se răzbună pe el.

În 2016, Shiva Kewat,  încercase să salveze o mică cioară care fusese capturată și închisă  într-o cușcă de fier. Dar animalul murise în mâinile lui. Conform celor spuse într-un articol publicat în ziarul Times of India , atacurile păsărilor este o răzbunare în urma unei „neînțelegeri”.

Băiețel de 2 ani moare din cauza unei supradoze, părinții ascund corpul în congelator și fug

„Numai dacă  le-aș putea explica că eu încercam doar să ajut”, a spus Shiva. Într-un videoclip al TV9 indian Barathvash , se vede Shiva care încearcă să meargă pe stradă dar nu reușește deoarece este atacat de ciori. Pentru a se proteja, folosește cârpe care le flutură deasupra capului pentru a le îndepărta.  Pare a fi o secvență din  filmul  Păsările de Alfred Hitchcock.

Ashok Kumar Munjal, profesor de genetică la Universitatea Barkatullah din Bhopal, care a cercetat comportamentul animalelor , consideră că ciorile sunt mai inteligente decât alte păsări și pot dezvolta comportamente similare cu cele ale răzbunării. În ziarul Times of India, profesorul a explicat: „S-ar putea să nu fie un comportament la fel de complex ca oamenii, dar tind să-și amintească de oameni și să-i țintească pe cei care i-au jignit”.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.