Ca în filme! O umbrelă a blocat ușa unui birou împiedicând angajaților să intre

Ca în filme! O umbrelă a blocat ușa unui birou împiedicând angajaților să intre

Este cu adevărat uimitor ce li s-a întâmplat angajaților unei companii din Washington DC. După weekend, nicun un angajat nu a putut să intre la birou din cauza unei… umbrele! Da, ați citit bine…o UMBRELĂ !

Nu se știe cum,  acea umbrelă a căzut în timpul weekend-ului din cuier și s-a poziționat în așa fel că a blocat ușa glisantă. Potrivit proprietarului umbrelei Mike Ponticelli, care a declarat publicației Vice:  „A fost absurd. Felul în care a căzut umbrela era perfect perfect din punct de vedere geometric. Ușa nu s-ar fi deschis niciodată . Am încercat cu umerașe, ne-am încercat cu degetele,..dar nimic. Umbrela nu s-a mișcat”

”Trebuiau să-și calmeze cumva hormonii”, un tată a ascuns abuzurile sexuale ale celor trei fii ai săi

Un prieten al lui Ponticelli, a postat fotografia ciudatei umbrele pe Twitter care a atras imediat atenția multor utilizatori, începând care mai de care  să ofere cele mai diverse sfaturi despre cum să miște umbrela. Cineva ar sugerat să facă o gaură în ușă, alții să facă o gaură în peretele de lângă ea sau să introducă un fir prin fanta ușii.

Prin urmare, angajații biroului în cauză au rămas în afara biroului două zile. Apoi, un inginer chemat de companie s-a gândit cum să rezolve situația: a făcut o gaură în tavan și cu un fir metalic  a mutat umbrela.

Vezi câte probleme îți poate da o simplă și banală umbrelă ?  😀

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.