Burkina Faso, cel puțin 43 de oameni au fost uciși în mai multe atacuri asupra satelor din nord

Cel puțin 43 de persoane au fost ucise în atacurile desfășurate ieri de un grup de „bărbați înarmați” în satele Dinguila și Barga, în nordul Burkinei Faso.

Citește și Coronavirus, revolte în diferite închisori din Italia: șase morți, doi agenți luați ostatici în Pavia

Informația a fost dată printr-o declarație publicată astăzi de biroul de presă al Guvernului, care precizează că este un „bilanț provizoriu”. Alte șase persoane au fost rănite.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.