Burkina Faso, alte atacuri în Nord: șapte morți

Burkina Faso, alte atacuri în Nord: șapte morți. Opt persoane au fost ucise în noi atacuri în nordul Burkinei Faso, potrivit unor surse de securitate.

Ieri, un grup de oameni armați și neidentificați la bordul a  cincisprezece motociclete au atacat două sate provocând moartea a 17 persoane, potrivit agenției oficiale AIB.

Bolivia, un camioan s-a răsturnat în sudul țării: cel puțin 18 morți

Atacurile nu au fost încă revendicate.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.