Bunicuța care în fiecare an umple cutii de pantofi cu cadouri de Crăciun pentru cei nevoiași

O bunică în vârstă de 80 de ani, Fran Clark , și-a arătat generozitatea ei incredibilă, în care timp de un de zile își petrece timpul  umplând 500 de cutii de pantofi cu cadouri de Crăciun pentru nevoiași: Fran, care locuiește în Hengrove, Bristol (Marea Britanie) și-a început obiceiul  acum patru ani, după ce a citit un anunț într-o revistă bisericească care apela la caritate.

După ce s-a mutat în azilul Centrului Brunelcare ABC, departe de familia ei femeia se simțea fosrte singură: ”Înainte să mă mut fiul meu locuia pe cealaltă parte a străzii, el și nepotii mei veneau în fiecare zi să mă viziteze, dar  odată ce m-am mutat, nu au putut să mă vadă atât de des ” , a declarat pentru Independent . „La început m-am simțit singură, apoi am văzut o reclamă într-o revistă bisericească și am crezut că este o idee grozavă. Mi s-a dat o cameră la etaj pentru a lucra la cutiile de încălțăminte și m-a ajutat cu adevărat să mă simt bine ”.

Citește și Părinții unui copil bolnav de cancer pe creier refuză chimioterapia pentru a-și trata copilul cu ulei de canabis

Fran dedică o oră pe zi pentru a produce și ambala cutiile, fiecare conținând articole precum periuțele de dinți, pastele de dinți și săpunu , pe scurt, articole de toaletă: dar pe lângă acestea, destinatarii cadourilor primesc haine și cărți de joc, în timp ce copiii primesc jucării, cărți, creioane colorate și păpuși. Fiecare cutie costă aproximativ 5 lire, dar după ce s-a răspândit vocea inițiativei sale, mulți oameni o ajută ataât cu produse cât și cu cutii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.