Bunicul îi face cadou nepotului cartea Mein Kampf, a lui Adolf Hitler: „I-a cerut jocul video Minecraft”

Mein Kampf de Adolf Hitler confundat cu jocul video Minecraft . S-a întâmplat cu adevărat, poate pentru că nu este ușor pentru bunici să țină pasul cu vremurile și să facă cadoul potrivit nepoților.

Băiatul a sperat să primească jocul Minecraft  dar s-a trezit cu „Mein Kampf”, titlul eseului literar autobiografic de Adolf Hitler, cartea în care dictatorul german a explicat crearea partidului național-socialist.

Citește și Nu au vrut să trăiască unul fără celălalt, doi frați gemeni s-au sinucis: unul avea cancer

Este ceea ce s-a întâmplat unui bunic francez, iar imaginile au postate pe internet au  provocat și ironie, dar și tandrețe. Videoclip lansat pe Instagram a devenit imediat viral: un copil își desface cadourile când pe chipul său se așterne un văl de dezamăgire: ”Eu am vrut jocul Minecraft…nu cartea lui Hitler… ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.