Bunică de 83 de ani: ”Folosesc Tinder dar numai pentru relații ocazionale”

Povestea lui Hattie Retroage face înconjurului web-ului. Bunica americană, în vârstă de 83 de ani, a devenit faimoasă pentru că este una dintre cei mai în vârstă membră pe Tinder. După divorțul de soțul ei, Hattie caută acum companie. Dar fiți atenți: să se abțină susținătorii lui Trump.

“Am 83 de ani, sunt batrană și folosesc Tinder”

”Singură, blondă, iubesc moda și distracția”, așa s-a descris Hattie Retroage când s-a înscris pe Tinder, ca și alte milioane de utilizatori. Tinder este cea mai cunoscută aplicație de întâlniri din lume. Spuneți, ce este atât de ciudat?

 Hattie are 83 de ani, și îi poartă foarte bine.

 

Din acest motiv, femeia de peste 80 de ani a decis să revină în pistă. Nu caută bărbați cu care să privească apusul soarelui sau să joace canastă,  doar bărbați mai tineri. Ea spune presei americane: „Bărbaților tineri, le place să cucerească femeile, este foarte diferit decât când eram tânără. ”

Ea are 72 de ani iar soțul ei 19 ani. Sunt căsătoriți și se iubesc!

Femeia, mama a doi copii mari și bunică, locuiește în New York și spune că este îndrăgostită de corpul ei. Fostă dansatoare, Hattie povestește că, spre deosebire de mulți dintre colegii ei, îmbătrânețea nu o sperie prea mult și este încă sigură de corpul și sexualitatea ei.

O căsătorie de peste 25 de ani și o viață sexuală extrem de împlinitoare au convins-o să revină în joc. Dar Hattie nu caută dragoste, acest lucru trebuie să fie clar. „La vârsta mea”, spune el, „vreau doar să mă distrez, așa că eu caut doar bărbați mult mai tineri decât mine”. Ea își descrie așa viața de zi cu zi : „Scriu, vorbesc și fac dragoste cu mulți bărbați. Nu din acest motiv caut o poveste. Am întâlnit mulți tineri și nimeni nu mi-a mai cerut nimic ”. Apoi adaugă: „Cel mai tânăr bărbat cu care am fost? Avea 19 ani, dar eram convinsă că are mai mulți ani!”

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.