Bullying: Vizată de bătăuși, o fată de 12 ani s-a sinucis. „Școala nu a făcut niciodată nimic pentru a opri această tragedie”

Bullying: O fetiță în vârstă de 12 ani  cu „nevoi speciale” a fost vizată de grupul de majorete și de jucătorii echipei de fotbal școlii. Ani de zile a fost tachinată și  insultată până când fetița a decis să-și ia viața.

Tarhiya Sledge a fost găsită de părinții ei pe moarte la casa lor din Nashville, Tennessee. Mama și tatăl au chemat o ambulanță și au dus-o la spital unde a murit câteva ore mai târziu. Se pare că tânăra de 12 ani era exasperată de actele de intimidare pe care trebuia să le îndure : fusese batjocorită și chiar bătută, dar nimeni nu a făcut nimic pentru a o apăra.

Citește și Fetița din fereastră: o fetiță de 6 ani a fost gasită într-o casă plină de mizerie și infestată cu viermi

Familia, potrivit presei locale  de ani de zile, s-a plâns administrației școlii, dar nu s-a luat nicio măsură. S-a dovedit că mulți dintre copiii care și-au bătut joc de ea  au fost majorete sau fotbaliști Tarhiya, potrivit părinților, a fost lăsată șingură și disperarea ar fi împins-o să facă gestul extrem. Mama și tatăl sunt șocați și s-au au folosit de rețelele de socializare pentru a distribui povestea fetiței lor și să ceară să se ia măsuri serioase împotriva bullying-ului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.