Bullying: un elev evreu amenințat cu bătaia, obligat să sărute pantofii unui elev musulman

Bullying: un elev evreu amenințat cu bătaia, obligat să sărute pantofii unui elev musulman

Un elev de origine evreiască a fost obligat să sărute picioarele unui coleg musulman, altfel ar fi riscat să fie bătut de alți 9 copii. Imaginile scandaloase dintr-un oraș australian au fost publicate pe rețelele de socializare.

Liderii religioși islamici permit abuzurile împotriva fetițelor de 9 ani. Raportul șocant prezentat de BBC

Părinții victimei au declarat ziarului The Australian Jewsih News că la câteva zile după incident, băiatul a fost bătut și de un coleg, scrie news.com.au. Episodul violent l-a marcat atât de puternic încât a refuzat să mai meargă la școală.

Cazurile de antisemitism sunt tot mai dese, fapt îngrijorător pentru autorități. Într-o altă școală, un alt copil de cinci ani a fost hărțuit atât de grav încât de frică a făcut pe el. Potrivit presei austrailiene, cei doi copii s-au mutat la alte unități de învățământ.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.