Bullying: un băiețel de 9 ani s-a sinucis aruncându-se în fața trenului: ” La școală era hărțuit”

Sam Connor, un copil de 9 ani, a decis să se sinucidă aruncându-se în fața trenului. Copilul era hărțuit de alți colegi.

Când auzim persoane care se sinucid, dintr-un motiv sau altul, vestea ne îngrozește și ne întrebăm dacă nu s-ar fi putut face totuși ceva pentru a evita o astfel de tragedei… Dar când vine vorba de un băiețel de 9 ani care a decis să-și ia viața, atunci nu ne mai întrebăm nimic. Este prea de tot …este absurd ca la numai 9 ani să te gândești la așa ceva și atunci arăți cu degetul către societate sau către adulții care erau în jurul acestui copil și îți vine să-i întrebi: ”Chiar nu ai văzut nimic? Chiar, pe bune, nu ți-ai dat seama  de nimic? ”

Așa s-a întâmplat și cu Sam Connor , un copil englez, care luni a decis să-și ia viața sub ochii îngroziți a colegilor și profesorilor.

Martorii spun, luni dimineață, pe peronul gării din Chertsey, se aflau  în jur de 50 de elevi de la școala catolică. Sam se număra printre ei… Dintr-o dată a văzut trenul în depărtare, și a cerut unui coleg de clasă să-i țină ghiozdanul și telefonul. Nimeni nu-și putea imagina ce se va întâmpla în continuare. Copilul s-a aruncat în fața trenului.

Citește și O femeie care a supraviețuit unui viol în grup, a fost incendiată în fața tribunalului

Ca întotdeauna într-un caz similar, ne întrebăm ce ar fi putut determina un copil de vârsta aceea să facă cel mai extrem gest . O posibilă explicație a fost oferită de unul dintre colegii săi de clasă, care a spus că este agresat și izolat  forțat de ”legea junglei” să fie singur în fiecare zi în timpul pauzelor la școală.  Cu toate acestea, managerii școlii susțin că nu au existat niciodată plângeri nici din partea copilului și nici  a părinților lui.

Indiferent de adevărul din spatele acestui gest părinții încearcă di răsputeri să realizeze un doliu neașteptat și dificil de depășit. Tatăl a vorbit presei engleze despre durerea lui:  „Este oribil . Vă puteți imagina? Puteți?”

Noi nu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.