Bullying: Tachinat și bătut de bătăuși, pierde cunoștința în baia școlii apoi se spânzură în rușine

Un alt caz șocant de bullying: Micul Gabriel Taye a murit la vârsta de 8 ani, după ce s-a spânzurat în camera sa la două zile după ce a fost bătut și lăsat inconștient de trei bătăuși în baia școlii elementare Carson, Ohio.

Pentru a depune mărturie că copilul a fost victimă a bullyig-ului au fost imaginile  înregistrate de camerele de supraveghere ale școlii, dar nimeni nici profesorii și nici alți colegi de școală nu au făcut nimic, așa că părinții luptă  pentru a face dreptate  copilului lor. Gabriel a murit în 2017, iar de atunci școala a negat orice responsabilitate, în timp ce, potrivit părinților, ar fi trebuit să verifice și să ia măsuri.

Citește și Bullying: un băiețel de 9 ani s-a sinucis aruncându-se în fața trenului: ” La școală era hărțuit”

În imagini se vede copilul în momentul în care  tachinat și aruncat de pereți  până își pierde cunoștința și este lăsat singur întins pe jos.  După mai bine de o oră el a fost găsit de unul dintre profesori. Acest episod a marcat profund copilul care după ce a ajuns acasă s-a spânzurat în camera lui . Școala ar fi trebuit să facă mai multe pentru familie, dar directorul spune că până atunci nu au existat  semne de intimidare și a cerut închiderea cazului, scrie  presa locală .

Între timp, procesul împotriva școlii continuă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.