Bullying: student de 13 ani bătut de doi colegi de clasă, se lovește la cap și moare

Bullying: student de 13 ani bătut de doi colegi de clasă, se lovește la cap și moare

O ceartă în fața școlii, un pumn în față și tragedia. Diego a murit la vârsta de 13 ani după ce s-a lovit capul de un stâlp de ciment în timpul unei bătăi cu alți doi colegi de clasă.  S-a întâmplat  pe 16 septembrie, la Liceul Mijlocal Moreno Valley din California. Ceilalți colegii de clasă au recunoscut că Diego era hărțuit atât la școală cât și pe social media de mult timp.

Bullying, se sinucide la 16 ani: era obosită să vadă cum își băteau joc de ea

Un video transmis de KTLA-5, a ajutat la identificarea celor doi bătăuși.  Imaginile arată cum adolescentul a fost lovit în față de un elev și apoi lovit de un altul. A doua lovitură l-a trântit la pământ, lovindu-se cu capul stâlpul de beton. A fost dus de urgență la spital dar a intrat în comă. Acum două zile adolescentul a murit.

Bullying

Înainte de moartea studentului, cei doi bătăuși fuseseră acuzați de agresiune. Acum acuzația s-ar putea agrava. Administratorii școlii au spus că cei doi elevi arestați nu au avut niciodată probleme de comportament în trecut. Familia tânărului se gândește să doneze organele fiului său„Pentru a transforma această tragedie într-un dar al vieții pentru alți copii” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.