Bulgaria: poliția din Sofia va ajuta la transportarea pacienților la spital

Poliția bulgară din Sofia va ajuta la transportul pacienților cu coronavirus la spital pentru a remedia lipsa de ambulanțe. Acest lucru a fost anunțat de ministrul Sănătății, Kostadin Angelov, după scandalul apărut în urma decesului de sâmbăta trecută a unui pozitiv în vârstă de 33 de ani la Covid, obligat să aștepte ore în șir o ambulanță după ce condițiile sale s-au înrăutățit.

Citește și Bilanțul provizoriu al atacului din Viena, 17 răniți: 6 sunt în condiții grave. Ministrul de Interne: „Terorist în fugă. Țineți-vă copiii acasă”

Zece vehicule de poliție se vor alătura celor 25 de ambulanțe active în prezent în capitala Bulgariei, unde locuiesc două milioane de locuitori.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.