Bulgaria a confirmat primele patru cazuri de coronavirus

Bulgaria a raportat duminică primele patru cazuri confirmate de coronavirus, relatează Reuters

Doi bărbați din nordul orașului Pleven și două femei din centrul orașului Gabrovo au rezultat pozitivi în urma unor teste, a declarat Todor Kantardzhiev, șeful Centrului Național de Boli Infecțioase și Parazitare.

Guvernul urma să organizeze o ședință de urgență mai târziu duminică pentru a discuta măsuri suplimentare pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Citește și Coronavirus, ministrul israelian: „Vaccinul este gata în trei săptămâni”

Statul cu 7 milioane de locuitori a introdus screeningul temperaturii pe aeroporturi și punctele de control la frontieră pentru a preveni răspândirea bolii.

Joi, Bulgaria a declarat o epidemie națională pentru gripă închizând toate școlile până pe 11 martie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.