Bryan Adams a salvat o balenă punându-se ca scut între ea și vânători

Bryan Adams este unul dintre cei mai populari rockeri de pe planetă, iar cele peste 65 de milioane de înregistrări vândute sunt dovada. Deci, dacă toată lumea a auzit, cel puțin o dată, câteva dintre hit-urile sale (Everything I Do) I Do It For You sau  Heaven, nu mulți știu că Bryan este îndrăgostit natură și animale. Și tocmai din acestă cauză cântărețul a a juns pe primele pagini din media internațională.

În timpul unei vacanțe scurte, rockerul canadian a devenit protagonistul unei întâmplări reale, în timp ce se afla pe insula Mustique, un oraș splendid al Antilelor Mici, în Marea Caraibelor. Aici, în timp ce se afla pe plajă, a observat câteva mici bărci locale care urmăreau o balenă care înota într-o zonă marină protejată.

Casa ororilor: o mamă și-a opărit fiul de 3 ani pentru că a făcut pipi pe jos

Fără să gândească de două ori, Adams a decis să intervină. A luat  placa de surf și s-a aruncat în apă pentru a ajunge unde se afla balena punându-se ca un scut între ea  și vânători.

“Am văzut bărcile cu motor în timp ce urmăreau balena și se învârteau în jurul ei încercând să o rănească, așa că am decis să inru  în mare cu placa de surf și să mă pun între vânători și balenă “, a spus cântărețul mai târziu ziarului local Searchlight.

Este nevoie de un curaj și de o nebunie curată să acționezi din instinct și să salvezi o balenă.  Cum s-a terminat? Adams însuși explică. “Balena a rămas lângă mine pentru o clipă, apoi a dispărut. În acest caz, melodia (Everything I Do) I Do It For You, se potrivește de minune, voi nu credeți?

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.