British Airways, adio de la Londra Gatwick: 1.100 de piloți trimiși acasă

După ce a anunțat reducerea a 12 mii de angajați dintr-un total de 45 de mii, British Airways ar fi decis să abandoneze operațiunile pe aeroportul din Londra Gatwick.

Anunțul reducerii a 3.000 de locuri de muncă de către transportatorul irlandez Ryanair , al cărui CEO Michael O’Leary luptă pentru a se asigura că toate locurile disponibile pot fi ocupate la bordul avioanelor de pasagerii dar numai cu obligația măștilor.

Ryanair rambursează zborurile anulate din cauza Coronavirusului după 12 luni

Ryanair, care se așteaptă să poată zbura din nou pe rutele europene începând cu luna iulie, a anunțat perspectivele de recuperare a cererii și a prețurilor, nu mai devreme de vara anului 2022, va anunța în scurt timp sindicatelor sale programul de restructurare care va începe din iulie 2020. Compania intenționează să reducă până la 3.000 de locuri de muncă, să reducă salariile de până la 20% și eliminarea unor curse în toată Europa până la recuperarea complet al traficului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.