Brexit, Theresa May oferă demisia în schimbul unui OK pentru acordul său

Brexit, Theresa May oferă demisia în schimbul unui OK pentru acordul său

”Vreau să asigur o ieșire din ordonată din UE “, spune premierul, al cărui plan a fost deja respins de Parlament de două ori

“Sunt gata să plec  înainte de termen pentru a asigura un Brexit ordonat”.

Acest lucru a fost declarat de premierul britanic, Theresa May, la întâlnirea cu deputații Tory din Camera Comunelor, oferindu-i demisia în schimbul aprobării acordului ei Brexit, deja respins de Parlament de două ori. “Știu că există o dorință pentru o nouă abordare în a doua fază a negocierilor și nu o voi împiedica”, a adăugat .

 

“Trebuie să ne îndeplinim datoria istorică” – Premierul a cerut parlamentarilor conservatori ai Comitetului 1922 “să susțină acordul pentru a  îndeplini datoria istorică: să urmăm decizia poporului britanic și să lăsăm Uniunea Europeană cu o ieșire regulată și ordonată “.

 

“Suntem pe aproape ” . Știrea a fost confirmată la scurt timp  într-o declarație oficială lansată de Downing Street. “Aceasta perioadă a fost   de testare pentru țara noastră și partidul nostru. Suntem pe aproape , suntem aproape gata să începem un nou capitol și să construim un viitor mai luminos”, a continuat May.

Procesul de alegere a unui nou lider conservator și, prin urmare, un nou prim-ministru, va începe doar după Brexit. Dacă deputații aprobă de fapt acordul Theresa May în această săptămână, ar trebui să fie pe 22 mai. Până la finalizarea procesului, May va rămâne premier.

 

Te-ar putea interesa și Congresmanul islamic Ilhan Omar îndeamnă să „dezlănțuiească iadul în SUA”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.