Brexit, pentru a merge în Marea Britanie veți avea nevoie de pașaport

Brexit: începând din octombrie 2021, Marea Britanie va cere cetățenilor UE să-și arate pașaportul la frontieră. Aceasta este ceea ce aflăm din documentul de frontieră, „The Border Operating Model”, publicat astăzi de guvernul londonez.

În prezent, la fel ca în întreaga UE, cetățenii europeni pot intra în Marea Britanie doar cu buletinul de identitate. Noile reguli se vor aplica și Islandei, Liechtensteinului, Norvegiei și Elveției. Potrivit guvernului britanic, cărțile de identitate sunt mai puțin sigure decât pașapoartele.

Citește și Italia a prelungit starea de urgență până la 31 ianuarie 2021

Marea Britanie a părăsit oficial UE pe 1 ianuarie, dar rămâne într-o fază de tranziție până la sfârșitul anului. Sunt în curs negocieri pentru reglementarea comerțului dintre cele două părți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.