Brexit, Olanda: sandvișuri cu șuncă confiscate persoanelor care sosesc din Marea Britanie

Datorită reglementărilor post-Brexit, vameșii olandezi confiscă sandvișuri cu șuncă de la șoferii care sosesc din Marea Britanie. Acest lucru a fost documentat de un reportaj TV olandez în care agenții care poartă jachete reflectorizante explică șoferilor uimiți de la terminalul de feribot Hook of Holland că din Brexit „nu mai este posibil să se introducă anumite alimente în Europa, precum carnea, fructele, legumele, peștele “.

Citește și Oroare în Florida, un lamantin ucis și desfigurat: vandalii i-au gravat pe spate numele „Trump”

Un șofer de camion uluit, cu diverse sandvișuri înfășurate într-o hârtie de aluminiu, a cerut să i se permită să scoată șunca și să păstreze pâinea. Un vameș  însă, i-a răspuns: „Nu, totul va fi confiscat, bine ați venit din Brexit domnule, îmi pare rău”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.