Brexit, aproape o sută de companii britanice s-au transferat deja în Olanda

Brexit. Aproape o sută de companii și-au mutat sediul din Marea Britanie în Olanda sau au deschis birouri în Olanda pentru a rămâne în Uniunea Europeană în puțin mai mult de două luni de la data oficială a Brexit-ului. Acest lucru a fost dezvăluit de Agenția Olandeză pentru Investiții Externe, adăugând că alte 325 de companii au în vedere ideea de a se muta, de teama de a pierde accesul la piața unică europeană.

Efectul Brexit, fostul bucătar al familiei regale riscă să fie expulzat din țară

“Incertitudinea persistentă și din ce în ce mai mult în Regatul Unit și posibilitatea din ce în ce mai clară a unui Brexit fără acord determină mari dificultăți economice pentru aceste companii”, a declarat șeful Agenției Jeroen Nijland. “Acesta este motivul pentru care tot mai multe companii se îndreaptă către Olanda ca bază potențială pentru piața europeană”. Agenția a specificat că, companiile care se deplasează își desfășoară activitatea în sectoarele de finanțe, informatică, media, publicitate și sănătate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.