Brazilia: zeci de persoane au fost atacate de piranha

Atacurile peștilor piranha se înmulțesc pe plajele râurilor din statele braziliene din Sao Paulo și Paranà, a anunțat emisiunea de știri  Rede Globo.

Din noiembrie 2019, diverși înotători au fost mușcați de peștii carnivori, în special în Pereira Barreto, în nord-estul Paulista. Din 1998 nu s-au mai înregistrat astfel de cazuri.   Dar în ultima vreme atacurile au crescut prea mult. Numai în ultimele zile, peste 30 de persoane au ajuns la spital după ce au fost mușcate de peștele de apă dulce. Municipalitatea a instalat indicatoarele la fața locului, iar zeci de agenți se plimbă pe plajă alertând înotătorii și pescarii.

Citește și Indonezia, numărul victimelor inundațiilor a crescut : 53 de morți

Una dintre victime a fost o femeie pe nume Elenir Santos care a rămas fără un  deget de la picior: „Am simțit o zvâcnire pe degetele de la picior, ca și cum m-aș fi înțepat în ceva”, a spus ea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.