Brazilia: un student a intrat înarmat în școală și a deschis focul asupra colegilor, răniți

Un student a intrat înarmat în școală și a deschis focul asupra colegilor. Doi studenți au fost răniți în zona rurală din Caraì, în statul brazilian Minas Gerais, în urma unui atac armat în interiorul școlii de stat Orlando Tavares, situată în districtul Ponto do Marambaia. Studentul care a deschis focul are 17 ani, nu intrase la orele de curs, a sărit zidul clădirii și a început să tragă.

Ucisă la 22 de ani, își întâlnise criminalul pe Tinder: corpul făcut bucăți și ascuns într-o valiză

Poliția militară a anunțat că tânărul de 17 ani a fost arestat împreună cu un alt adolescent.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.