Brazilia, un preot în vârstă de 36 de ani a fost ucis. Criminalul a mărturisit: „Aveam o aventură”

Un tânăr preot a fost  ucis iar trupul incendiat, în eparhia Caratinga, în statul Minas Gerais, în Brazilia. Părintele Adriano da Silva Barros, preot vicar al parohiei San Simone, din Simonésia, avea doar 36 de ani și fusese dat dispărut în după-amiaza zilei de 13 octombrie. Potrivit agenției de presă Fides, trupul său a fost găsit parțial carbonizat în apropierea orașului Manhumirim, în noaptea de 14 octombrie.

Eparhia a raportat că preotul paroh a fost înjunghiat până la moarte. Ipoteza avansată de anchetatori este că Adriano da Silva Barros a fost victima unui jaf armat care s-a încheiat prost. Alarma a fost declanșată de un fermier din Manhumirim care văzuse flăcările de departe. Înmormântarea a fost celebrată pe 15 octombrie.

Citește și Și-a lăsat fiul orb să moară într-un scaun cu rotile: corpul copilului a fost găsit mumificat

Poliția din Manhumirim, scrie site-ul de știri Diario Do Aco, a arestat doi suspecți: unul dintre ei, un tânăr de 22 de ani, a mărturisit deja crima. După cum a declarat locotenentul poliției Walker, ancheta asupra morții preotului a început imediat după descoperirea cadavrului și în timpul percheziției domiciliului unui băiat de 22 de ani, el apărând extrem de nervos. Tânărul avea o rană adâncă pe mână pentru care nu a putut oferi o explicație.

Câteva ore mai târziu, punctul de cotitură al cazului: un martor a spus poliției că l-a văzut pe tânărul de 22 de ani urcând în mașina preotului în compania unui băiat de 16 ani. Cei doi au fost duși la secția de poliție și supuși unui lung interogatoriu în timpul căruia criminalul a mărturisit crima. Criminalul a explicat că de ceva timp se prostitua cu preotul paroh dar nu ar fi plătit pentru ultimul raport sexual.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.