Brazilia, un lift s-a prăbușit în gol de la etajul al nouălea: o întreagă familie distrusă

Un lift s-a prăbușit de la etajul al nouălea al unei clădiri situate în cartierul Vila Belmiro din Santos, pe coasta Sao Paulo, în seara zilei de ieri 30 decembrie, provocând moartea a patru persoane. Potrivit rapoartelor oficiale ale pompierilor, aceștia sunt membri ai aceleiași familii . Cauzele  sunt acum cercetate de autoritățile locale.

Potrivit presei A Tribuna, accidentul s-a produs într-o clădire situată pe strada Guararapes, construită în 1998, care servește ca reședință pentru personalul militar care lucrează la Autoritatea Portului din Sao Paulo (CPSP) din portul Santos. Potrivit Marinei, accidentul a avut loc la ora 19:30 (ora locală). Premierul a declarat că unul dintre cei decedați ar fi soția unui oficial . Potrivit martorilor, cel puțin patru persoane se aflau în interiorul liftului.

Citește și Spania, focuri de artificii scăpate de sub control: 14 răniți, trei răniți grav VIDEO

Conform informațiilor apărării civile a lui Santos, liftul se afla la ultimul etaj al clădirii, al nouălea, când a căzut la parter cu cele patru persoane în interior.  Pompierii au spus că „toți au murit instantaneu”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.