Brazilia a pierdut cel de-al doilea ministru al sănătății într-o singură lună

Președintele brazilian Jair Bolsonaro a pierdut ministrul Sănătății pentru a doua oară într-o lună cu demisia lui Nelson Teich, care a ajuns la cârmă în locul lui Luiz Henrique Mandetta, torpilat de președinte. Luni Bolsonaro a declarat sălile de gimnastică și frizeriile,  servicii esențiale,  pot rămâne deschise în timpul pandemiei, dar Teich a spus că nu el nu a fost consultat privind această decizie.

Franța: primul caz al unui copil care a murit din cauza sindromului Kawasaki

Mass-media braziliană a scris că picătura care a umplut paharul a fost sprijinul lui Bolsonaro în terapiile pe bază de clorochină, care nu au niciun beneficiu verificat. Brazilia este cea mai lovită țară din America Latină, cu 200 de mii de cazuri confirmate de Covid-19 și 14 mii de victime  , potrivit datelor misiunii de sănătate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.