Brazilia, un alt copil a fost împușcat de un glonț ” rătăcit ” la Rio de Janeiro

Brazilia, un alt copil a fost împușcat de un glonț ” rătăcit ” la Rio de Janeiro

La patru zile după moartea micuței  Agatha Felix de 8 ani, care a fost ucisă în timpul unei operațiuni a poliției într-o favelă din Rio de Janeiro, o altă minoră, în vârstă de 11 ani, a fost împușcată  de un glonț rătăcit în metropolă . În același schimb de focuri o femeie neidentificată a fost și ea rănită.

Tragedie în Rio de Janeiro: polițiștii au împuscat mortal o fetiță de 8 ani… din greșeală

Autoritățile locale de sănătate au raportat, printr-o declarație, că starea de sănătate a pacienților este „stabilă”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.