Brazilia: sute de prizonieri au evadat din centrele de detenție din statul Sao Paulo

Sute de prizonieri au evadat din centrele de detenție din statul Sao Paulo, în sud-estul Braziliei, după ce autoritățile au decis suspendarea autorizațiilor de permisii  pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

Citește și Scene șocante la un spital din București: un pacient cu coronavirus a scuipat cadrele medicale

„Actele de insubordinare” s-au petrecut în cel puțin patru închisori care adoptă regimul de semi-libertate, a anunțat guvernul de stat.  Autoritățile au decis anularea permiselor de ieșire programate „pentru că au implicat peste 34.000 de prizonieri aflați în semi-libertate care la întoarcerea lor, ar fi prezentat un mare risc de introducere și răspândire a coronavirusului în penitenciare”, a spus el a explicat Secretariatul Administrației Penitenciare din statul Sao Paulo .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.