Brazilia scufundată în infecții: carnavalul de la Rio de Janeiro anulat

Din fericire, în Brazilia, țara lui Bolsonaro mai sunt cei care încă iau decizii responsabile: primarul Eduardo Paes a anunțat anularea carnavalului de la Rio de Janeiro din 2021 din cauza prea multor infecții cu Coronavirus.

Citește și Epidemia în Londra a scăpat de sub control : autobuzele sunt transformate în ambulanțe

„Nu mi-am ascuns niciodată pasiunea pentru Carnaval și cunosc importanța economică a acestui eveniment cultural pentru orașul nostru. Totuși, mi se pare o prostie să-mi imaginez în această perioadă că vom putea organiza Carnavalul în iulie ”, a scris Paes pe Twitter.

Primarul a adăugat: „În 2022 vom putea (toți vaccinați corespunzător) să sărbătorim viața și cultura noastră cu toată intensitatea pe care o merită”.

Paes a anunțat, de asemenea, ajutor economic pentru cetățenii care vor fi afectați de anularea festivității.

Brazilia, a doua țară din lume după SUA în termeni absoluți pentru mortalitatea de Covid-19, a înregistrat ieri 1.335 de victime, ceea ce ridică totalul la 214.228.

Decesele în Amazon au crescut aproape de zece ori comparativ cu luna decembrie: au trecut de la 12 la 118 în medie pe zi.

Noile infecții cu coronavirus în Brazilia în ultimele 24 de ore au fost de 59.946 , pentru un total de 8.699.814 de la începutul pandemiei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.