Brazilia, purtătorul de cuvânt al lui Bolsonaro, pozitiv la Covid-19

Purtătorul de cuvânt al președintelui Braziliei, Jair Bolsonaro, generalul Otavio Rego Barros, a fost rezultat pozitiv pentru coronavirus. Informația a fost dată de biroul președintelui printr-o notă, explicând că generalul „este acasă și respectă toate protocoalele recomandate”.

Alți peste douăzeci de membri al personalului Bolsonaro au rezultat pozitiv la testul pentru coronavirus, inclusiv managerul de comunicații Fabio Wajngarten și ministrul securității naționale Augusto Heleno. Și Bolsonaro a fost supus testului, dar a comunicat că testul este negativ fără a arăta public rezultatele examenului.

Coronavirus în lume: numărul victimelor au depășit pragul de 260 de mii. În SUA, peste 2.000 de oameni au murit în ultimele 24 de ore

Pentru Brazilia, ieri a fost cea mai grea zi de la izbucnirea pandemiei coronavirusului, cu 10.503 de noi cazuri  și 615 decese în doar 24 de ore . Potrivit Ministerul Sănătății numărul de cazuri confirmate din Brazilia au ajuns la 125.218, iar cel al deceselor la 8.536.

Scenariul ar putea fi mai rău, deoarece, după cum a explicat ministrul Sănătății, Wanderson Oliveira, deoarece la nivel național  s-au efectuat peste 100.000 de teste și încă nu se cunosc rezultatele.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.