Brazilia, Jair Bolsonaro anchetat

Curtea Supremă din Brazilia a autorizat o anchetă asupra președintelui Jair Bolsonaro. Decizia rezultă din confruntarea dintre președinte și fostul ministru al justiției, Sergio Moro, care a demisionat săptămâna trecută acuzându-l pe Bolsonaro de „ingerințe politice” pentru demiterea șefului poliției federale Mauricio Valeixo.

Coronavirus, avertisment ONU: „este în curs o catastrofă a drepturilor omului ”

Potrivit Curții Supreme, care s-a exprimat la solicitarea procurorului general, investigațiile împotriva lui Bolsonaro vor trebui finalizate în termen de 60 de zile. Moro a fost una dintre cele mai importante figuri din administrația Bolsonaro și în ultimii ani a condus ancheta „Lava Jato” care a dus la arestarea fostului președinte Luiz Inacio Lula da Silva.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.