Brazilia copleșită de Covid. Bolsonaro: „Îmi pare rău pentru victime, dar toți suntem datori cu o moarte”

Președintele brazilian Jair Bolsonaro a făcut o declarați pe cât de ipocrită pe atât de șocantă și lipsită de bun simț în fața palatului prezidențial din Brasilia. Un susținător i-a cerut „un cuvânt de mângâiere” pentru toate aceste victime ale coronavirusului, iar Bolsonaro a răspuns:

„Aveți încreere că vom schimba Brazilia”.

Șeriful Swanson, cealaltă față a poliției americane: „Suntem aici să protestăm cu voi ”

„Și pentru aceste victime, care sunt mulți, ce aveți de spus?”, a insistat susținătorul. „Îmi pare rău pentru toți morții, dar toți suntem datori cu o moarte”, a răspuns Bolsonaro.

Brazilia a înregistrat astăzi un nou record de victime Covid-19: în doar 24 de ore s-au înregistrat 1.262 de victime ceea cea dus numărul total al morților la  31,199.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.