Brazilia, aproximativ 40 de mii de cazuri în doar 24 de ore. Bolsonaro: „Aș putea avea Covid”

Ministerul Sănătății din Brazilia a raportat alte 1.141 de decese cauzate de coronavirus, actualizând numărul total de persoane care și-au pierdut viața din cauza complicațiilor legate de Covid-19 la 54.971. Pe de altă parte, în țară bilanțul persoanelor  infectate a ajuns la 1.228.114 , cu 39.483 mai multe decât ieri. Cel mai afectat este  Sao Paulo, care cu 248.587 de cazuri confirmate a depășit Italia. Ministerul Economiei, Paulo Guedes, a anunțat că sâmbătă va fi lansată o a treia fază de ajutor de urgență pentru a face față crizei economice provocate de Covid-19.

Aproximativ 40 de milioane de lăcuste devastează America de Sud / Video

Între timp, președintele brazilian Jair Bolsonaro a declarat că ar putea fi infectat  și că ar putea fi supus din nou testului. ” Aș putea face un test pentru a vedea dacă am anticorpi ”, a scris Bolsonaro pe Facebook. Cu câteva săptămâni în urmă, Bolsonaro a efectuat două teste pentru a verifica existența unei posibile infecții, dar ambele au rezultat negative.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.