Brazilia, alunecări de teren și inundații în sud-est: cel puțin 11 morți

Brazilia, alunecări de teren și inundații în sud-est: cel puțin 11 morți

Ploile abundente care lovesc sud-estul Braziliei au provocat inundații și alunecări de teren, provocând cel puțin unsprezece victime. Potrivit autorităților locale, două persoane au murit vineri în Belo Horizonte, capitala statului Minas Gerais, în timp ce alte nouă sunt decese în celelate orașe lovite de precipitații

Citește și Coronavirus, ipoteză șoc! Virusul își are originea într-un laborator militar din Wuhan

Sunt așteptate noi precipitații abundente în Minas Gerais și în alte părți ale țării, inclusiv Rio de Janeiro și Sao Paulo.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.