Brazilia a scos escavatoarele pentru a săpa gropi : prea mulți morți

Brazilia, o duzină de mini excavatoare sunt la lucru în cimitirul Vila Formosa din São Paulo pentru a garanta înmormântarea persoanelor care au murit pentru Covid-19. Primarul din San Paolo, Bruno Covas, a dat ordine să mărească mărească numărul  excavatoarelor aflate la lucru în cimitir:

„Vom face tot ce putem pentru a evita repetarea scenelor din São Paulo pe care le-am văzut în diverse părți ale lumii, din Ecuador până în Statele Unite. Vrem să fim pregătiți pentru a garanta  victimelor coronavirusului o înmormântare demnă  “, a declarat primarul metropolei, cel mai puternic lovit de epidemie cu peste 900 de morți.

Apocalipsa Ecuador, alte 800 de cadavre găsite de poliție abandonate în cutii pe marginea străzii

Numărul de cazuri de coronavirus în America Latină a ajuns la 90.059, din care 4.247 decese. Brazilia continuă să fie prima țară din regiune în număr de cazuri și decese, înregistrând peste o treime din cazurile pozitivele în America Latină cu 32.682 de cazuri confirmate. După Brazilia, a doua țară după numărul de infecții din regiune este Peru, care înregistrează 13.489 de cazuri pozitive și 300 de victime. Urmează Chile, cu 9.252 de infecții și 116 de decese. În lista țărilor cu peste o mie de cazuri înregistrate, Mexic (6.297 pozitivi și 486 morți), Republica Dominicană (4.126 și 200), Panama (4.016 și 109), Columbia (3.439 și 153) și Argentina ( 2.758 și 129).

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.