Brazilia: 34 de deținuți infectați cu Covid au scăpat din închisoare

34 de deținuți infectați cu coronavirus, aproape toți asimptomatici, au scăpat printr-un tunel dintr-o închisoare care se confrunta cu probleme grave de supraaglomerare. S-a întâmplat în Cambará, în sudul statului Paraná. Surse din penitenciar au raportat că până acum au fost capturați doar patru deținuți evadați.

Citește și : Părinții împotriva profesorului, celui mai tatuat bărbat din Franța: „Sperie copiii”

Tunelul avea o lungime de aproximativ treizeci de metri. 118 dintre cei 122 deținuți rămași au dat recent rezultate pozitive. În condiții normale, închisoarea ar putea găzdui doar 42 de deținuți.

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.