„Brad Pitt a promis că se va căsători cu mine și m-a jefuit”: este o înșelătorie, dar ea îl denunță pe adevăratul actor

Este victima unei înșelăciuni a unui bărbat care s-a prezentat drept Brad Pitt, dar îl denunță pe adevăratul actorul de la Hollywood. Protagonista poveștii unice este Kelli Christina, managera unei companii de sănătate din SUA, care s-a declarat sigură că a fost înșelată de Pitt. Femeia, de fapt, a declarat pentru Texas Eastern District Court, tribunalul din Texas, că a fost contactată în 2018 de Brad Pitt, care i-ar fi cerut să-l ajute să organizeze o serie de evenimente de strângere de fonduri pentru fundația sa de caritate. Fundația Make It Right.

Acordul dintre cei doi prevedea organizarea a cinci evenimente cu prezența actorului ca vedetă invitată. Evenimente pentru care femeia a avansat 40 de mii de dolari și care nu au avut loc niciodată pentru că actorul, sau mai bine zis cine se prefăcea că este el, nu s-ar fi putut prezenta.

Citește și Și-a abuzat cele trei fiice timp de cinci ani. Sentința care te lasă fără cuvinte: doar șase luni de închisoare

Motiv pentru care femeia i-a cerut adevăratului Brad Pitt 100.000 de dolari ca formă de despăgubire. Nu numai că, conform celor dezvăluite de mass-media americană, falsul actor ar fi făcut, de asemenea, mai multe cereri de căsătorie cu femeia, înșelând-o și din punct de vedere sentimental.

„A fost un episod neplăcut de înșelătorie online – au declarat avocații – reclamanta a crezut într-un fals domn Pitt. Dar adevărul este că nu are nicio legătură cu el. Nici el, nici fundația sa nu au făcut vreodată aranjamente cu reclamantul ”. În ciuda acestui fapt, femeia nu renunță și promite să continue „bătălia mea împotriva lui Brad Pitt și a fundației sale. Am 113 pagini de documentație care îmi susțin poziția și acest proces va dura mult ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.