Boris Johnson: „Vaccinul mult așteptat s-ar putea să nu se găsească niciodată”

Potrivit lui Boris Johnson, în ciuda eforturilor globale de a descoperi un vaccin contra coronavirusului, s-ar putea să nu se se întâmple  niciodată, așa că „trebuie să găsim noi modalități de a-l controla”. Guvernul britanic acordă 93 milioane de lire sterline (104 milioane de euro) pentru cercetare: „Dar mai este mult de parcurs”, a declarat premierul.

Trump: ”Russiagate este o crimă, Obama și Biden sunt corupți”

“Trebuie să fiu sincer: s-ar putea să nu se găsească niciodată un vaccin împotriva Covid-19”, a explicat el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.