Boris Johnson: ”Marea Britanie intră în lockdown de săptămâna viitoare”

Boris Johnson va anunța săptămâna viitoare un blocaj la nivel național după ce consilierii săi științifici sugerează că aceasta este singura modalitate de a salva Crăciunul“, scrie Daily Mail  în ediția sa online, afirmând că măsurile vor fi anunțate de premierul britanic în câteva zile.

Membrii Sage, grupul științific consultativ al guvernului pentru situații de urgență, au ilustrat ieri premierului datele care arată accelerarea infecției. Răspândirea virusului are loc cu o rapiditate mai mare decât cea prevăzută de cel mai rău  scenariu.

Citește și SUA, Trump atacă medicii: „Fac bani cu Covid”

Surse guvernamentale au declarat pentru Daily Mail că blocarea va fi anunțată săptămâna viitoare: nu este încă clar cum va fi structurată măsura și cât va dura.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.