Borghesiana, aici se vinde cel mai scump salam de kobe din Italia: 400 euro kilogramul/ Video

Cel mai scump salam din Italia? Este fabricat în Roma de Sud, într-o măcelărie Borghesiana, cu carne de Wagyu și este o bresaola care costă 400 de euro kilogramul. Un videoclip publicat de site-ul web Braciamiancora explică toate etapele preparatului, de la carnea crudă de Kobe (specialitatea gastronomică japoneză) de la punerea în saramură și păstrarea de aproximativ patru luni înainte de a fi comercializată.

Bresaola are un preț prohibitiv și nu etse de de mirare că provine dintr – o suburbie și cu siguranță nu printre cele mai luxoase de la Roma ca și din Borghesiana . „Îl putem vinde și în felii și îl putem expedia în toată Italia”, subliniază proprietarul macelăriei Luca Rossi. Carnea vitei Wagyu este ce mai valoroasă din lume și provine din zona din jurul orașului Kobe, din Japonia.

O femeie a murit strangulată de un piton: ”În jurul cadavrului ei se aflau 140 de șerpi”

Aceste vaci sunt renumite nu numai pentru gustul cărnii lor, ci și pentru că este săracă în calorii. Procentul mare de grăsimi nesaturate, oleic și acid linoleic se datorează selecției genetice de-a lungul secolelor și izolării pe teritoriul Japoniei. Bresaola acestui tip de carne, prin urmare, este mai ușoară decât cea obișnuită și are un gust delicat. Ca salam este printre cele mai sănătoase și mai căutate.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.