Bonă condamnată după ce a învățat o fetiță de 12 ani cum să facă un raport oral și a fost violată de prietenul ei

O bonă malefică a învățat un copil cum să facă raport oral folosind un hot dog, apoi a filmat-o în timp ce prietenul ei o viola. Kimberly Ann Cooke, în vârstă de 43 de ani, a fost închisă marți la  20 ani de închisoare, după ce a recunoscut ororile pe care a suspus-o pe fetița de 12 ani într-o o cameră din subsolul casei familie care a angajat-o în Great Falls, Montana, relatează Metro. 

Poliția a reușit să obțină un telefon aparținut presupusului violator, Josh Rowland, în care era un video cu Cooke în timp ce o învăța pe fetiță  modul în care se face raportul oral  folosind un hot dog. A fost filmată complimentând-o pe fată cu prestația ei. În același telefon a mai fost găsit un alt video în care era abuzată de de prietenul bonei.

În urma abuzurilor, fetița a rămas extrem de traumatizată încât a încercat să se sinucidă

 

Citește și Violată și ucisă, corpul unei tinere de 27 de ani a fost găsit carbonizat sub un pod

Cooke a fost arestată în august 2018, după ce mama fetei a văzut-o folosind un telefon pe care nu i-l cumpărase  ea. femeia a denunțat totul autorităților care au dus la arestarea celor doi pedofili.

Josh Rowland a recunoscut abuzurile asupra minorei la sfârșitul lunii octombrie , iar acum își așteaptă sentința.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.