Bombe descoperite lângă o pistă de pe Aeroportul Ciampino, din Roma

Trei bombe au fost descoperite lângă o pistă de aterizare din aeroportul Ciampino, Roma.

Aeroportul Ciampino de lângă Roma a fost închis temporar, ieri, după ce trei bombe germane din Al Doilea Război Mondial au fost descoperite în timpul unor lucrări de întreținere, în apropierea pistei.

Militarii geniști au îndepărtat în siguranță bombele care aveau în total 150 de kilograme și le-au dus într-un poligon unde au fost detonate în mod controlat.

Pe durata acestei operaţiuni delicate, zborurile care urmau să aterizeze pe Ciampino au fost deviate spre aeroportul principal, Fiumicino.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.