Bombardamentele in Siria continua: 10 morti printre care 3 copii si mai multi raniti / Video

Bombardamentele in Siria continua: 10 morti printre care 3 copii si mai multi raniti / Video

Marți, cel puțin nouă civili au fost uciși în avioanele guvernamentale din Siria într-o zonă rezidențială din provincia nord-vestică Idlib.

 

Primii responsabili din partea opoziției, cunoscuți și sub denumirea de Căști albe, au declarat că încă 15 persoane au fost rănite în atacurile care au lovit o piață în satul Maarshourin, au anunțat activiștii de opoziție, precum și Observatorul sirian pentru drepturile omului din Marea Britanie.  Observatorul, care monitorizează războiul civil din Siria printr-o rețea de activiști la fața locului, declară că au fost uciși 10 civili, inclusiv trei copii.

 

 

Idlib este ultima fortăreață rebelă din războiul civil de opt ani din Siria. Trupele guvernamentale susținute de Rusia au încercat fără succes să avanseze pe marginea zonei în ultimele luni.

Te-ar putea interesa și Copiii sirieni visează să moară, să ajungă în rai și să nu mai sufere. Raportul Salvați Copiii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.