Bombă într-o școală din Germania ! Elevii și profesorii au fost evacuați

O școală elementară din statul german Nord-Renania-Westfalia a fost evacuată în urma descoperirii de materiale explozive. S-a întâmplat la Bueren, nu departe de Paderborn. Știrea a fost răspândită de poliție pe Twitter, care a subliniat că elevii și profesorii au fost imediat evacuați și sunt în afara oricărui pericol.

Atac islamist la Berlin! Un bărbat a provocat un lanț de accidente rutiere strigând „Allah Akbar”: mai mulți răniți

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.