Bombă într-o moschee din Pakistan: 13 morți și 19 răniți

Alarmă în Pakistan: cel puțin 13 persoane au murit într-o moschee din orașul Quetta , în regiunea Baluchistan în urma unui atac cu bombă.

Atacul a avut loc în timpul rugăciunii de vineri seara, profitând de momentul în care credincioșii s-au adunat în interiorul clădirii religioase. Alte 19 persoane au fost rănite . Momentan atacul nu a fost revendicat.

Citește și Un elev de 12 ani a deschis focul în sala de clasă și s-a sinucis: o profesoară a murit și trei elevi au fost răniți

Potrivit lui Abdul Razzaq Cheema, inspectorul general adjunct al Quetta, supraintendentul adjunct al Poliției din capitala Baluțistanului a murit în explozie, pe lângă imamul care a oficiat la acea vreme rugăciunea de vineri. Ministrul de interne al Baluchistanului, Zia Langove, a condamnat atacul, acuzând pe presupușii teroriști că vor să împiedice creșterea țării: „ Teroriștii se tem de dezvoltarea Pakistanului . Inamicii interni și externi se încearcă să provoace  panică în țară . ”

Nu este primul atac terorist care are loc în orașul Quetta; 7 ianuarie trecut, de fapt, un dispozitiv improvizat lansat împotriva unei forțe de poliție a dus la 2 morți și 14 răniți.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.