Bolsonaro se compară cu Iisus Hristos: ”Era să mor, trăiesc printr-un miracol”

Bolsonaro se compară cu Iisus Hristos : în timpul unei videoconferințe cu unii pastori evanghelici cu ocazia sărbătorilor de Paște, președintele brazilian a amintit de atacul suferit în 2018 în campania electorală pentru cursa prezidențială și s-a comparat cu Iisus, emoționându-se și accentuând că a reușit să-și revină în ciuda gravității sănătății sale.

Coronavirus, situație la limită: cadavre înghesuite în camerele goale dintr-un spital din Detroit FOTO

„Nu am murit, dar eram să mor”, a spus șeful statului brazilian, care mai târziu a numit vindecarea lui o „minune”. Bolsonaro a spus atunci că „coronavirusul începe să părăsească Brazilia”, contrar de cele spuse de Ministerul Sănătății, potrivit căruia apogeul epidemiei va avea loc între mai și iunie. „Suntem în cea mai importantă țară creștină din lume, trecem printr-o perioadă dificilă și știm bine cine ne poate vindeca, Dumnezeu mai presus de toate. Întotdeauna.” A adăugat Bolsonaro, care continuă să se opună izolării sociale ca formă de prevenire a infecției  și a fost văzut de mai multe ori pe stradă în Brasilia salutându-și cu îmbrățișări și strângeri de mână susținătorii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.