Bolsonaro la spital cu simptome Covid

Președintele brazilian Jair Bolsonaro a declarat pentru CNN Brasil că are simptomele Covid-19. Bolsonaro, care a împlinit 65 de ani în martie, a declarat că are 38 ° C de febră și saturația de oxigen în sânge de 96% , explicând că ia hidroxicloroquina. Din cauza simptomelor, angajamentele programate au fost anulate pentru restul săptămânii.

Jair Bolsonaro a fost deja supus testului coronavirus, iar rezultatul este așteptat astăzi la prânz.

Păstrând un obicei practic zilnic, Bolsonaro s-a întâlnit astăzi susținătorii în grădina Palácio da Alvorada, reședința oficială a președintelui. Purta o mască. “Mă întorc de la spital acum, am făcut un control pulmonar. Plămânul este curat”, le-a spus Bolsonaro susținătorilor.

Tratament suspendat din cauza urgenței Coronavirus: o mamă în vârstă de 31 de ani moare de cancer intestinal

Întrebat de CNN cu privire la simptomele lui Bolsonaro, purtătorul de cuvânt al Președinției, Cintia Macedo, a declarat: „Nu avem aceste informații. Nu confirmăm aceste informații în acest moment. ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.