Bolsonaro împotriva OMS: „Promovează homosexualitatea și masturbarea în rândul copiilor”

Jair Bolsonaro a atacat Organizația Mondială a Sănătății (OMS), dar de data aceasta nu pentru politicile sale în ceea ce privește epidemia Covid-19, ci pentru că, în opinia sa, ar împinge copiii la homosexualitatea și masturbare. Acest lucru l-a scris printr-un mesaj pe Facebook, pe care ulterior l-a șters.

„Este aceasta Organizația Mondială a Sănătății ale cărei sfaturi  ar dori să fie auzite?” Întrebă Bolsonaro retoric. “Și – a adăugat el – ar trebui să urmărim și politica lor de educație? Pentru copii până la patru ani: satisfacție și plăcere de a-și atinge corpul, masturbarea (…)…. Pentru copiii de la patru la șase ani, o identitate de gen pozitivă (…), masturbarea în copilărie, homosexualitatea (…)… De la nouă la 12 ani: prima experiență sexuală “.

Descoperire șocantă: 100 de cadavre în stare de descompunere au fost găsite în două camioane parcate în fața unei pompe funebre

Originea acestui post ar fi plecat din ” Regulile pentru educația „OMS Europa”, publicată în 2010. În acest ghid, printre altele, se raportează că copiii încep devreme să-și descopere corpul și că pentru ei curiozitatea privind sexualitatea este normală.

Nu este prima dată când Bolsonaro a atacat în mod deschis OMS în ultimele luni. La începutul pandemiei, el a criticat puternic administrarea de a opri infecția, în special în ceea ce privește izolarea socială. Și, de fapt, el nu a acceptat niciodată să aplice măsurile restrictive în țara sa,  motiv care l-a determinat pe ministrul Sănătății, Luiz Henrique Mandetta  să demisioneze.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.