Bolsonaro împotriva lui Di Caprio: “El a finanțat incendiile din Amazon”

Președintele brazilian Jair Bolsonaro a lansat acuzații de șoc împotriva actorului american Leonardo Di Caprio , spunând că el este  „finanțatorul  incendiilor din Amazon ” .

Bolsonaro, potrivit ziarului local Folha De S. Paulo, a arătat cu degetul spre vedeta de la Hollywood în timpul unei întâlniri cu un grup de cetățeni în fața Palácio da Alvorada, reședința oficială a șefilor de stat din Brazilia. Cu acea ocazie, liderul naționalist a amintit de donațiile lui Di Caprio către ONG-uri din Brazilia, vinovate, potrivit lui Bolsonaro, că au dat incendiat, în ultimele luni plămânul verde al planetei.

Citește și Pământul atinge punctul de neîntoarcere: cele 9 evenimente care ne duc la prăbușire

Conform acuzațiilor lansate de președinte, fundația prezidată de actorul american, Earth Alliance , ar fi pus la dispoziție 5 milioane de dolari pentru a fi împărțită între asociațiile ecologice din Brazilia, în cadrul unei „campanii internaționale”.

Bolsonaro, potrivit aceeași sursă, Folha De S.Paulo , s-a întors către grupul de cetățeni afirmând: „Ce băiat drăguț acest Leonardo Di Caprio, nu-i așa? A dat bani pentru a arde pădurea Amazoniei ” .

Înainte de discursul anti-Di Caprio susținut la Palácio da Alvorada, șeful statului, spune The Guardian , a învinovățit deja public, prin intermediul social media , artistul american pentru că a contribuit la devastarea Amazonului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.