Bolsonaro, dușmanul științei: „Măsurile împotriva coronavirusului au făcut mai multe daune decât virusul”

Președintele brazilian Jair Bolsonaro în cadrul unei conferinței de presă a ministrului Sănătății privind pandemia atacă jurnaliștii: „Nu ne este frică de adevăr”

Un fascist periculos pentru el și pentru alții: „Șansele de transmitere a virusului prin persoanele asimptomatice sunt aproape de zero”, a declarat președintele brazilian Jair Bolsonaro în cadrul conferinței de presă a ministrului sănătății privind pandemia.

Coronavirus, numere tragice: 1.274 de decese în Brazilia și peste 2 milioane de cazuri de infecție în SUA

“Consecința măsurilor luate pentru combaterea virusului – a continuat el – pot provoca mai multe daune decât virusul. Măsurile de siguranță se pot schimba rapid, cele de izolare, de carantină și de închidere a activităților economice luate de guvernanți și primari nu sunt ale guvernului federal. Nu ne este frică de adevăr. Și nu regretăm speculațiile sau minciunile cu care jurnaliștii insistă în special să eticheteze guvernul. ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, VK ,Twitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.