Bolsonaro: “Covid? Oricum vom muri cu toții, trebuie să terminăm să facem pe domnișoarele ”

„Trebuie să terminăm să facem pe domnișoarele”. Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, revine să vorbească în acești termeni ai pandemiei coronavirusului. “Acum totul este pandemic. Îmi pare rău pentru morți, îmi pare rău, dar într-o zi vom muri cu toții. Este inutil să fugim de realitate”, a spus Bolsonaro în timpul unui discurs ținut în palatul prezidențial din Planalto.

Uite ce masă plină are presa – a spus el presei – O plasă plină pentru vulturul care este acolo. Trebuie să înfruntăm pandemia cu pieptul în afară, să luptăm. Ce generație este  ? “. Deci, avertismentul de a nu mai fi o„ țară de domnișoare “.

Citește și Coronavirus, Brazilia suspendă testele vaccinului chinez

În timpul discursului său, Bolsonaro a mai spus că viața lui „este o rușine, este întotdeauna o problemă” plângându-se de presă. Brazilia a depășit 162 de mii de decese din cauza Covid-19 și 5,6 milioane de cazuri confirmate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.